Veiligheidsopleidingen

ALLES VOOR VEILIGHEID ONDER 1 DAK

Door in te spelen op de bedrijfsspecifieke risico’s wil Grip5 als partner in veiligheid bijdragen aan een betere en professionele bedrijfsveiligheid. Dit doen wij door te werken volgens de geldende wet- en regelgeving. Wij onderscheiden ons door de klant een totaalpakket te bieden op het gebied van opleidingen, adviezen, middelen en het onderhouden ervan. Een hoge kwaliteit aan service en materialen is het uitgangspunt. Maatwerk is geen vraag: de behoefte van de klant is leidend voor ons maatwerk.

Veiligheidsteam

Grip5 biedt een compleet pakket van diensten gericht op (fysieke) veiligheid bij uw organisatie. Uw praktijksituatie staat voorop en op die manier worden de cursussen worden volledig afgestemd op uw behoefte. Grip5 heeft een team van louter professionals met ieder een eigen specialisme, de nodige ervaring en volop enthousiasme binnen het werkveld van veiligheid. De instructeurs van Grip5 zijn louter professionals die voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en wettelijke regels over veiligheid. Ieder met een eigen specialisme en ruime ervaring. Daarbij zijn enthousiasme en hoogwaardige kwaliteit kenmerkend voor de wijze waarop zij u en uw medewerkers helpen.

Samen zorgen we voor een oplossingsgerichte en vernieuwende training waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Grip5 biedt diverse EHBO cursussen aan.
 
De EHBO basis cursus
EHBO cursus inclusief AED
EHBO herhalingscursus
EHBO cursus bij kinderen
 
Meer informatie over deze cursussen vindt u hier.

BHV

Grip5 biedt diverse BHV cursussen aan.
 
BHV basiscursus
BHV herhaling
Ploegleider BHV
Ploegleider BHV herhaling
 
Meer informatie over deze cursussen vindt u hier.

onze aanpak

Alle benodigde kennis en vaardigheden voor in uw organisatie: het is de basis van ons brede pallet aan cursussen rondom bedrijfsveiligheid. En we gaan verder, want bij iedere cursus zorgen we ervoor dat de risico’s uit uw dagelijkse praktijk nauwgezet aan bod komen.

Grip5 traint praktijkgericht. U merkt dat onder meer doordat de te trainen (rest)risico’s expliciet op uw bedrijf worden afgestemd. Iedere deelnemer traint datgene wat in de dagelijkse praktijk voor kan komen. De cursus wordt indien nodig afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. De trainers zijn professionals uit de praktijk, die voortdurend ontwikkelingen op de voet volgen. De cursus kan ook geheel op maat gemaakt worden voor uw medewerkers. Vanzelfsprekend zijn al onze oefenmaterialen gekeurd, zodat deelnemers van een veilige trainingsomgeving zijn verzekerd.

Voor al onze cursussen geldt een landelijke dekking, dankzij de landelijke spreiding van ons veiligheidsteam.