Leer en groei

werken voor grip5

Grip5 werkt iedere dag met vele professionele hulpverleners. We zijn onderdeel van (medische) vaardigheids/veiligheids trainingen om ervoor te zorgen, dat wanneer het er toe doet, de hulpverlener met parate kennis staat om zijn werk te doen. We hebben dit soort trainingen gedurende de ochtend, de middag, de hele dag, de avond, meerdere dagen achter elkaar. Voor ieder wat wils dus. Je kan zelf jouw agenda invullen zoals jij dat het liefste wilt. Dus of je nu maar 1 dag of meerdere wilt werken, geen probleem!

Kennis

Jouw inzet bij een opdracht kan niet zomaar en dat is logisch. Als je geen kennis hebt van de diverse hulpverleningsregels en niet weet wat er met jouw lichaam gebeurd wanneer het een bepaalde verwonding heeft of wanneer het medicatie toegediend krijgt, dan kan de hulpverlener totaal niet trainen op die specifieke situatie. Je zal dus up-to-date medische kennis dienen te hebben. Geen nood! Wij kunnen die opleiding verzorgen. Tijdens deze opleiding leer je het medische protocol aan, leert medische casussen lezen, grimeren en spelen. Je krijgt van ons grimeermateriaal waarbij we je leren hiermee om te gaan en de meest fantastische verwondingen te zetten.

De basisopleiding bestaat uit 7 lesdagen en 2 (doordeweekse) stagedagen waarin je begeleid naar een opdracht zult gaan om nog wat tips mee te krijgen. Indien de opdrachten dit toelaten, zullen we jullie tijdens de opleiding al inzetten. Er gaat dan iemand met je mee om je te helpen. Er is gekozen om de opleiding in Hilversum te doen, centraal in Nederland.  De lessen zullen duren van 9.00 tot 15.00 uur. Door de strakke planning, is er geen mogelijkheid om een les te missen. Het is even een investering, maar je krijgt er leuk werk voor terug!

Advanced TRAUMATOLOGIE

Ben je na het volgen van de basisopleiding zo enthousiast geworden en wil je je nog meer verdiepen in de theorie. Dat kan!

Tijdens de advanced opleiding leer je alles wat je moet weten om overtuigend een slachtoffer te kunnen spelen in extreme simulaties. Je leert de protocollen van de hulpverlener te begrijpen, zodat je kunt inspelen op iedere medische behandeling. Je grimeert grote wonden en speelt vol overgave traumatische letsels.

Het gemiddelde aantal thuisstudie-uren bedraagt 12 uur per week. Tijdens de opleiding zullen er meerdere toetsingsmomenten plaatsvinden. De opleiding zal worden afgesloten met een examen. 

ready to invest in yourself?

Ben je na het bekijken van deze site en de informatie nog enthousiaster geworden? Maar wil je nog meer informatie over de opleiding?

Ga dan naar www.traumaopleiding.com