Trauma-acteurs

marktleider

Grip5 mag zich zonder twijfel marktleider noemen op het gebied van het inzetten van trauma-acteurs in de hulpverleningsbranche. 7 Dagen in de week, 24 uur per dag in binnen- en buitenland worden de trauma-acteurs van Grip5 ingezet bij oefeningen, trainingen en opleidingen in de hulpverleningsbranche.  Trauma-acteurs die kennis en ervaring hebben op het gebied van diverse (medisch/tactische) hulpverleningsprotocollen zorgen voor een waardevolle toevoeging.

flexibiliteit

Iedere opdracht is anders, ieder doel is anders. Op basis van het gewenste doel selecteert Grip5 de juiste trauma-acteur op de juiste plaats. Grip5 kent zijn trauma-acteurs goed en weet exact wie, waar, wanneer en hoeveel bij een bepaalde opdracht ingezet kan worden. Dat betekent, dat we onderling snel kunnen schakelen en kunnen inspringen op mogelijke wijzigingen die vooraf niet ingeschat waren.

top kwaliteit

Wij streven naar topkwaliteit!
Grip5 trauma-acteurs hebben hun sporen in het vak verdiend. Naast de basisopleiding waarin zij leren grimeren, ensceneren en acteren, krijgen zij kennis over het medische protocol. Grip5 houdt hen up-to-date over de mogelijke wijzigingen in dat protocol. Hun parate kennis, oneindige vaardigheden en kennis zorgen er voor dat er aan iedere oefening, training en opleiding topkwaliteit toegevoegd wordt!

ready to operate

Iedere oefening, training en opleiding is gebaseerd op het leren hoe te reageren tijdens incidenten, storingen, calamiteiten of andere afwijkingen van een normale situatie. Grip5 trauma-acteurs verleggen middels hun realistische tegenspel (mentale) grenzen bij de hulpverleners. Er wordt niets aan het toeval overgelaten met als gezamenlijk doel alles en iedereen klaar te stomen voor dat ene moment waar het om draait.

Are you ready to operate?