Trauma opleiding

SKILLSLAB | TRAUMA ACTEURS | SAFETY SOLUTIONS | GRIP5

Dag in, dag uit hetzelfde werk. Weer een EHBO training, weer een verbandje om jouw arm gelegd krijgen. 6x stabiele zijligging en nog steeds lukt het niet.

Je bent eruit! Je wilt iets anders! Je wilt iedere dag andere inzetten, spanning, sensatie. Dat je ‘s avonds op de bank zit en je afvraagt wat je nou weer hebt meegemaakt. Dat je naar de tv kijkt en beseft dat de hulpverleners die je daar ziet, dat jij een onderdeel geweest bent van hun training om slachtoffers te helpen.

Grip5 gaat je daarmee helpen. Wij hebben de traumaopleiding ontwikkelt op basis van de protocollen die gehanteerd worden in het veld. je zal dus weer even in de schoolbanken moeten gaan plaatsnemen, maar daarna zal er een wereld voor je open gaan. Durf je het aan?

WAT GA JE DOEN?

Het ontwerpen, ensceneren en het op medisch en didactisch verantwoorde wijze grimeren en acteren van de verschijnselen van ernstig letsel en trauma in extreme geweldsituaties.

WAT LEER JE?

De opleiding bestaat 6 modules:anatomie, alles over het menselijk lichaamtraumatologie, theorie (16 lesdagen)grimerenacterenontwerpenensceneren

DOEN!

Binnenkort starten we met een nieuwe traumatologie opleiding. Deze opleiding wordt gegeven in 20 dagen en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Het gemiddelde aantal thuisstudie-uren bedraagt 12 uur per week.De cursus staat open voor iedereen die een geldig L.O.T.U.S diploma heeft.Tijdens de opleiding zullen er meerdere toetsingsmomenten plaatsvinden.

Simulant Militaire en Civiele Traumatologie