Trainingsacteur gezocht

SKILLSLAB | TRAUMA ACTEURS | SAFETY SOLUTIONS | GRIP5

Trainingsacteur voor verschillende trainingen

Grip5 is op zoek naar trainingsacteurs die het leuk vinden om voor verschillende soort trainingen ingezet te worden. Denk hierbij aan trainingen voor hulpverleningsdiensten en simulaties van crisissituaties.

Wat ga je doen als trainingsacteur?

Wanneer er voor een training een trainingsacteur wordt gezocht dan krijg jij van ons een opdracht toegewezen. Je gaat samen met andere trainings- en trauma-acteurs zorgen voor een zo realistisch mogelijk scenario voor de deelnemers aan de training. In samenwerking met de beste wondenmakers gebruik jij jouw uitzonderlijke acteertalent om de hulpverleners zo goed mogelijk te trainen op hun paraatheid en handelen. Jij gaat vol overgave realistisch het slachtoffer spelen inclusief zichtbare pijn, geschreeuw, angstzweet en paniek. Jouw voorkomen als slachtoffer moet niet te onderscheiden zijn van een echt slachtoffer in diepe pijn. Dat is jouw taak als trainingsacteur.

Jouw profiel

Als trainingsacteur ben jij gespecialiseerd in het spelen van rollenspellen (ofwel simulaties). Jij kunt je als geen ander in no time in een rol verplaatsen en je kunt makkelijk wisselen tussen verschillende rollen met andere soort stemmingen. Als trainingsacteur beschik je over:

  • Een zekere mate van inlevingsvermogen;
  • Acteertalent;
  • De kunde om zelf wonden te grimeren;

Jouw leeftijd, geslacht of afkomst doet er niet toe, want echte slachtoffers vallen ook niet binnen een bepaalde categorie. Iedereen kan slachtoffer zijn. Afhankelijk van je eigen wensen kun je door heel Nederland inzetbaar zijn.

STARTER?

Ben jij nog niet opgeleid als trainingsacteur? Dan is het van belang dat je die eerst gaat behalen als je wel graag trainingsacteur wilt worden. Om vervolgens levensechte oefenscenario’s te helpen realiseren, kun je via Grip5 een specialisatieopleiding volgen. Grip5 biedt jou verschillende opleidingen aan waarmee jij je kunt specialiseren en zo aan de slag kunt voor diverse opdrachtgevers.

OPDRACHTGEVERS

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en overheden die graag (on)gebruikelijke of extreme situaties trainen met hun personeel. Denk aan politie-, brandweer- en ambulancepersoneel, maar ook andere beroepen waarbij het belangrijk is dat zij weten hoe ze moeten reageren en handelen in allerlei soorten situaties met slachtoffers. Grip5 is in Nederland de grootste partij die voor dit soort trainingen acteurs kan inzetten.

REAGEER!

Reageer dan direct op onze vacature trainingsacteur. Hier vind je ons overzicht van vacatures. Je kunt altijd een open sollicitatie sturen als je denkt geschikt te zijn als één van onze vaste trainingsacteurs. Wanneer je bij Grip5 solliciteert mag je rekenen op een kwalitatief goede organisatie die transparant is en altijd oog heeft voor maatwerk voor de klant en jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook kan Grip5 het hele traject aanbieden van EHBO tot specialisatie.Heb jij dus interesse om trainingsacteur te worden? Reageer dan zeker op onze vacature voor trainingsacteur. Wie weet tot snel!

werkenbij@grip5.com

Over ons

Als bemiddelingsbureau dat acteurs opleidt en aandraagt voor trainingen zijn wij altijd op zoek naar talenten die aan de slag kunnen bij onze opdrachtgevers. Op het moment krijgen we meer opdrachtaanvragen binnen dan dat we acteurs beschikbaar hebben, waardoor we veel opdrachten niet kunnen aannemen. Hierdoor kunnen diverse (wel heel belangrijke!) trainingen niet eerder plaatsvinden en dat is jammer. We willen toch allemaal dat onze hulpdiensten goed voorbereid zijn op de meest extreme situaties met slachtoffers of gewonden? Daarom zijn we hard op zoek naar jou!

Werken bij Grip5 kan middels ZZP-schap of op payrollbasis. Wij werken samen met Synensis. Wanneer je klikt op het logo, dan wordt je vanzelf doorgestuurd naar hun pagina. Daar kan je alle informatie vinden over payroll.

Wat ga je doen als trainingsacteur bij Grip5?

Als trainingsactuer zorg je voor een zo realistisch mogelijk scenario voor een training. Denk bijvoorbeeld aan een training van defentie, tereurbestrijding of andere oefeningen waar slachtoffers kunnen vallen. In samenwerking met de beste wondenmakers ga je aan de slag. Jij gaat vol overgave realistisch het slachtoffer spelen inclusief zichtbare pijn, geschreeuw, angstzweet en paniek. Met jouw acteertalent zorg je er voor dat de hulpverleners een zo goed en echt mogelijke training hebben. Wil je meer weten over trainingsacteur bij Grip5? Klik dan hier voor meer informatie

Welke traningen zijn er voor een trainingsacteur?

Onze trainingsacteurs hebben weten hoe ze medisch en tijdens een EHBO training moeten handelen. Bij Grip5 krijg je ook de ruimte om dit te leren en om cursussen hiervoor te volgen. Ben je benieuwd wat jij kan betekenen bij Grip 5? Lees dan hier verder

Hoe gaat een trainingsactuer bij Grip5 te werk?

Een trainingsacteur is zo opgeleid dat hij/zij precies weet hoe er ingespeeld (of bewust tegengestribbeld) moet worden op de handelingen die de hulpverlener uit moet kunnen voeren onder druk. Terwijl een hulpverlener oefent met een trainingsacteur zal deze acteur zich gedragen als iemand met echte pijn, in een shocktoestand kunnen verkeren of zogenaamd bewusteloos raken. Alle aspecten worden meegenomen in de training met een trauma acteur. Zie jij het zitten om trainingsacteur te worden bij Grip5? Neem dan nu contact met op of leer hier verder voor meer informatie.