TGB Skillslab

SKILLSLAB | TRAUMA ACTEURS | SAFETY SOLUTIONS | GRIP5

Lichteffecten, rook, geluid zorgen ervoor dat de training op een dusdanig wijze wordt gebracht dat de medische casussen geoefend kunnen worden.

Deze manier van trainen is niet alleen de basis voor het opleiden van de individu, maar ook om te voorzien in het trainen van samenwerking met de onderdelen van de witte kolom. Hierbij zijn het gedrag en handelen van de hulpverleners een belangrijk aandachtspunt. 

In het TGB Skillslab krijgen professionals de kans om in een veilige omgeving te oefenen en te trainen. Je traint met trauma-acteurs die een civiele en militaire traumatologie opleiding hebben gevolgd. Zij ondersteunen de training, zodat jij alle vaardigheden onder de knie kan krijgen. 

De TGB Skillslab is mobiel en kan door heel Nederland ingezet worden.

Indien gewenst zetten wij ook FX Body parts in.

 

“Ineens stond ik middenin een doemscenario. Ik was aangewezen op mezelf en datgene wat ik de afgelopen jaren aan kennis en vaardigheden had opgedaan. Ik moest laten zien wat ik kon om levens te redden”

“Geschreeuw, geur van angst, slachtoffers, bloed en paniek, veel paniek…mijn collega’s en ik stonden daar, zij aan zij. Het was nu of nooit, we gingen dit samen klaren!”