TGB Skillslab

SKILLSLAB | TRAUMA ACTEURS | SAFETY SOLUTIONS | GRIP5

Trainingsacteurs inzetten

Door middel van de juiste lichteffecten, rooktechnieken, geluid en goede trainingsacteurs, ook wel trauma-acteurs, wordt een bedachte reconstructie levensecht. Op deze manier kun je goed medische casussen oefenen.

Denk hierbij aan een casus van de politie, brandweer of ambulancepersoneel. Maar deze training is ook belangrijk voor andere bedrijven die het belangrijk vinden dat hun medewerkers weten hoe ze moeten reageren en handelen in allerlei soorten situaties waarbij slachtoffers zijn gevallen.

Train de samenwerking

Aan de ene kant train je de basis van het individu, aan de andere kant train je ook de ondelinge samenwerking. Zoals met je collega’s, maar ook medewerking van de politie of brandweer moet je niet vergeten. Het gedrag en het handelen van een hulpverlener zijn belangrijke aandachtspunten.

Krijg alle vaardigheden onder de knie

In het TGB Skillslab krijgen professionals de kans om in een veilige omgeving te oefenen en te trainen. Je traint met trainingsacteurs die een civiele en militaire traumatologie opleiding hebben gevolgd. Zij ondersteunen de training, zodat jij alle vaardigheden onder de knie kan krijgen.

De TGB Skillslab kan door heel Nederland ingezet worden.Indien gewenst zetten wij ook FX Body parts in.

Neem contact op bij interesse.

 

“Ineens stond ik middenin een doemscenario. Ik was aangewezen op mezelf en datgene wat ik de afgelopen jaren aan kennis en vaardigheden had opgedaan. Ik moest laten zien wat ik kon om levens te redden”

“Geschreeuw, geur van angst, slachtoffers, bloed en paniek, veel paniek…mijn collega’s en ik stonden daar, zij aan zij. Het was nu of nooit, we gingen dit samen klaren!”