SMCT gevorderde traumaopleiding

SKILLSLAB | TRAUMA ACTEURS | SAFETY SOLUTIONS | GRIP5

En wanneer je al een tijdje ingezet wordt bij diverse medische trauma opdrachten en nog zoek je uitdaging, ook dan kunnen wij jou daarmee helpen!

Wij hebben de gevorderde traumaopleiding ontwikkelt op basis van de protocollen die gehanteerd worden in het veld. Je zal dus weer even in de schoolbanken moeten gaan plaatsnemen. En onderschat deze opleiding niet, want deze is pittig. Naast een verdieping in de materie die je al kent, gaan we ook verder op het gebied van kennis op medicatie en de traumatologie.

Deze opleiding heet ook wel SMCT: Simulant Militair Civiele Traumatologie.

Deze opleiding is gecertificeerd door Nikta en omdat wij dagelijks werken en ook nauw verbonden zijn aan trainingen en opleidingen die hiermee te maken hebben bij de opdrachtgevers zijn wij met inhoud van de opleiding up-to-date. Iedere protocol aanpassing verwerken wij direct in de opleiding. 

WAT GA JE DOEN?

Het ontwerpen, ensceneren en het op medisch en didactisch verantwoorde wijze grimeren en acteren van de verschijnselen van ernstig letsel en trauma in extreme geweldsituaties.

WAT LEER JE?

De opleiding bestaat 6 modules: anatomie, traumatologie, grimeren, acteren, ontwerpen, ensceneren.

DOEN!

Binnenkort starten we met een nieuwe traumatologie opleiding. Deze opleiding wordt gegeven in 20 dagen en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Het gemiddelde aantal thuisstudie-uren bedraagt 12 uur per week.

Simulant Militaire en Civiele Traumatologie
trainingsacteur