Reviews

G. Janssen

Het fijne van deze organisatie is dat ze ook aan de voorzijde meedenken in het scenario en wat hun hierin kunnen betekenen. We hebben mede dankzij Grip5 een leuke en geslaagde oefening gedraaid. G. Janssen

S. Hesseling (Organisator eRIC)

Grip 5 verstaat als geen ander de kunst van realistisch oefenen in een veilige omgeving. Professioneel en uitermate deskundig, een feest om mee te werken. S. Hesseling (Organisator eRIC)

H. Gast (Veiligheidsregio Zaanstreek- Waterland

Grip5 levert professioneel personeel, allen met een gedegen (medische scholing). Door het juiste tegenspel worden oefenscenario’s realistischer en kan er beter geoefend worden richting echte praktijksituaties.   H. Gast (Veiligheidsregio Zaanstreek- Waterland

L. Castricum (Koninklijke Landmacht – Ministerie van Defensie)

De net echt lijkende verwondingen en het professionele optreden van de trauma acteurs hebben bijgedragen om de diverse scenario’s tot een succes te maken. Ook de feedback die de trauma acteursregelmatig aan de militairen terug gaven werd zeer op prijs gesteld.  L. Castricum (Koninklijke Landmacht – Ministerie van Defensie)

A. van Ombergen (Veiligheidsregio Kennemerland (VKR))

Grip5 huren wij in om traumaacteurs te leveren bij grotere en complexere brandweeroefeningen. Specialiteit van Grip5-acteurs zijn het zeer realistisch simuleren van zware verwondingen. Daarnaast waardeer ik hun flexibiliteit en meedenkende mentaliteit ten zeerste!! A. van Ombergen (Veiligheidsregio Kennemerland (VKR))