EHBO

EHBO BASIS

De EHBO basis cursus in veiligheid is geschikt voor iedereen die wil leren om op een veilige en effectieve manier eerste hulp te bieden. Met onze EHBO basis cursus behaalt u binnen 3 dagen het Oranje Kruis diploma als bewijs van uw EHBO-kennis en vaardigheden. U leert tijdens de cursus ook omgaan met een AED

EHBO incl. AED

Bij een ongeval of stoornis in vitale functies (ademhaling, hartslag) wilt u – ook als omstander – snel hulp kunnen bieden. EHBO zorgt voor de eerste, noodzakelijke hulp. U voert dit uit totdat professionele hulpverlening aanwezig is. U leert wat u kunt doen in tal van voorkomende situaties. En ook: wat u beter niet kunt doen, om te voorkomen dat schade onverhoopt erger wordt. Doordat het omgaan met een AED onderdeel is van deze cursus, kunt u ook de helpende hand bieden in gevallen van hartfalen.

EHBO herhaling

Heeft u de EHBO basis cursus al behaald en wilt u uw diploma geldig houden? Volg dan onze EHBO herhalingscursus. Door jaarlijks een korte herhalingscursus te volgen blijft uw diploma geldig. Hierdoor blijft naast uw diploma ook uw kennis en vaardigheden up-to-date. 

EHBO bij kinderen

De EHBO-cursus is uit te breiden met eerste hulp bij kinderen waarin u meer leert over uitgebreide verbandleer en kleine ongevallen. Dit is zeker aan te raden voor iedereen die met kinderen werkt.