Coronaprotocol

Oranje kruis

Trauma-acteurs inhuren tijdens corona en toch uw medewerkers beschermen? Dat kan! Het coronaprotocol is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Grip5 en het Oranje Kruis. Op 15 juli 2020 heeft de coronawerkgroep van het Ministerie van Economische Zaken haar goedkeuren gegeven en deze gepubliceerd op www.mijncoronaprotocol.nl.

Toetsing

Iedere 3 maanden wordt het procotol getoetst a.d.h.v. praktijkervaringen, de op dat moment geldende richtlijnen in het overheidsbeleid en indien de gezondheidssituatie hiertoe aanleiding geeft. Indien nodig zal er een wijziging in het protocol plaatsvinden. Een up to date protocol is op deze website als op www.traumaopleiding.com terug te lezen.

Mogelijkheden

Op basis van het Grip5 coronaprotocol zijn de inzetten weer opgestart. Heeft u vragen t.a.v. het protocol, de mogelijkheden of wat dat eventueel mocht betekenen voor uw praktijktraining, laat het ons weten!

grip5 Corona protocol

Download het GRIP5 PROTOCOL TRAUMAACTEURS. Hierin vindt u de richtlijnen vanuit het RIVM toegepast op de werkzaamheden van trauma-acteurs.