Brandwachten

SKILLSLAB | TRAUMA ACTEURS | SAFETY SOLUTIONS | GRIP5

Grip5

BRANDWACHTEN

Grip5 Brandwachten zijn rijks gediplomeerd of Nikta gecertificeerd (industrieel brandwacht). Bijna al onze collega’s zijn werkzaam of werkzaam geweest bij een veiligheidsregio in Nederland. Onze mensen zijn hierdoor ervaren en weten hoe op te treden om verdere escalatie van een calamiteit te kunnen voorkomen.

ert-1

ERT TEAM

Een Emergency Rescue Team (ERT), staat stand-by wanneer medewerkers werkzaamheden met extra risico’s verrichten, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan werken in besloten ruimtes, werken op hoogte of andere risico’s. Een ERT kan bij een calamiteit een snelle en bovenal veilige redding doen van personen.

Grip5

VEILIGHEIDSWACHT

Bij werkzaamheden in een besloten ruimte is het noodzakelijk dat er voor de veiligheid van uw medewerkers die deze ruimte betreden de ruimte wordt bewaakt door een mangat of veiligheidswacht (ook wel luikenwacht of buitenwacht genoemd).

toezicht

TOEZICHT BRANDVEILIGHEID

Grip5 biedt u een specialist op het gebied van brandveiligheid welke adviseert aangaande de brandveiligheid van uw (in aanbouw zijnde) pand. Van het ontwerp tot en met de uitvoering of bij bestaande bouw.

gasmetingen

GASMETEN

Om op de werkplek veilig te kunnen werken is het van groot belang om te weten of er aanwezige gevaarlijke stoffen / dampen aanwezig zijn. Bij uitdamping van producten, het ontstaan van gevaarlijke (riool ) gassen of begassing is het een vereiste om op de aanwezige werkplek te meten of de omstandigheden veilig zijn om er te mogen werken.

repressief-brandweerpersoneel-6

REPRESSIEF BRANDWEERPERSONEEL

Heeft u onderbezetting of vakantieperiode en onvoldoende repressief personeel. Grip5 levert u vakbekwaam repressief personeel op verschillende niveaus, medisch goedgekeurd, getraind en opgeleid met rijksdiploma voor de verschillende functies binnen de brandweer.