Basistrauma opleiding

SKILLSLAB | TRAUMA ACTEURS | SAFETY SOLUTIONS | GRIP5

Dag in, dag uit hetzelfde werk. Weer een EHBO training, weer een verbandje om jouw arm gelegd krijgen. 6x stabiele zijligging en nog steeds lukt het niet. Of je zit niet op je plek bij je huidige werkgever en wil het roer omgooien. Of je wacht al zo lang op het moment dat je van je hobby je beroep kan maken en dus dat je je dromen kan nastreven!

Je bent eruit! Je wilt iets anders! Je wilt iedere dag iets anders, spanning, sensatie. Dat je ‘s avonds op de bank zit en je afvraagt wat je nou weer hebt meegemaakt. Dat je naar de tv kijkt en beseft dat de hulpverleners die je daar ziet, dat jij een onderdeel geweest bent van hun training om slachtoffers te helpen.

Grip5 gaat je daarmee helpen. Wij hebben de traumaopleiding ontwikkelt op basis van de protocollen die gehanteerd worden in het veld. je zal dus weer even in de schoolbanken moeten gaan plaatsnemen, maar daarna zal er een wereld voor je open gaan. Durf je het aan?

 

WAT GA JE DOEN?

Je leert de basis op het gebied van medisch en didactisch verantwoorde wijze grimeren en acteren van de verschijnselen van ernstig letsel en trauma in extreme geweldsituaties.

WAT LEER JE?

De opleiding duurt 7 lesdagen en de volgende onderwerpen worden behandeld: anatomie, traumatologie, grimeren en acteren.

DOEN!

Binnenkort starten we met een nieuwe basistrauma- opleiding. Deze opleiding wordt gegeven in Hilversum. Meld je snel aan, want vol = vol!

Trainingsacteur